Mentaris Loopbaancoaching

Veelgestelde vragen

Natuurlijk kun je contact opnemen om je vraag beantwoord te krijgen. Je kunt ons bellen (010) 212 58 68, een bericht sturen (06) 290 33 790 of e-mailen margot.thomassen@mentaris.nl.

De vragen die ons het meest gesteld worden, hebben we hieronder alvast voor je beantwoord.

Wat is een kennismakings-/intakegesprek?

Tijdens de kennismaking ontdekken we of onze manier van werken aansluit bij jou en je vraag. Als we de goede klik ervaren en het vertrouwen dat onze aanpak voor jou werkt, kunnen we er opvolgend ook een intake doen. We gaan in op je coachingsvraag en gaan samen beginnen met het uitdiepen van je vraagstuk.

Hoelang duurt een gemiddeld een coachtraject?

De doorlooptijd van een traject is afhankelijk van je vraagstuk, de tijd die je kunt vrijmaken om zelf te reflecteren en te werken aan je eigen ontwikkeling. Meestal ben je binnen 6 à 12 bijeenkomsten waar je wilt komen. Dat betekent een duur van 3 tot 9 maanden.

Is een éénmalig coachgesprek ook mogelijk?

Zeker! Als je enkel wilt kennismaken dan kan dat. Als je daadwerkelijk effect wilt zien van de gesprekken, je inzichten bekrachtigen en stappen wilt zetten, dan is een serie tussen de 6 en 12 bijeenkomsten wenselijk.

Wat is de frequentie tussen de gesprekken bij een coachtraject?

Meestal zit er 2 à 3 weken tussen onze afspraken. Tussentijds houden we contact per e-mail en telefoon. Bovendien benut je deze tijd doordat je werkt aan opdrachten om jouw inzichten te verdiepen en toe te passen.

Ik wil graag persoonlijk contact

Neem contact met ons op