Mentaris Loopbaancoaching

Masterclass Energie, Drijfveren en Overtuiging

De huidige arbeidsmarkt verandert in razend tempo. Er ontstaan flexplekken en zelfsturende teams, dienstverbanden zijn van korte duur en de concurrentie is groot. Je moet daarom kunnen overbrengen wat jou onderscheidend maakt; in netwerk- en selectiegesprekken Ook in oriënterende gesprekken én online moet je je profileren. Dit vraagt om een hoge mate van zelfbewustzijn.

Merk je dat je jouw sterke punten lastig kunt omschrijven? Weet je zelf waarom je voor het werk heel geschikt bent, terwijl je dat soms niet weet over te brengen? In onze Masterclass Energie, Drijfveren en Overtuiging wordt je je bewuster van je talenten en je brengt onder woorden wat je toegevoegde waarde is. Je formuleert wat jou onderscheidend maakt. Je voelt je sterker en je krijgt meer zelfvertrouwen. Hierdoor maak je (bewustere) stappen in jouw loopbaan.

De Masterclass Energie, Drijfveren en Overtuiging kent drie bijeenkomsten. Je oefent met een heldere presentatie; op je CV of in je portfolio. Je gaat naar huis met een authentiek persoonlijk profiel, en als je wilt ook een elevator pitch. Je ontwikkelt een update voor je LinkedIn- pagina, waarmee je jezelf krachtig introduceert.

Wat is een Masterclass?

Een Masterclass bestaat bij Mentaris uit bijeenkomsten van een dagdeel, inclusief een lekkere maaltijd. In een groep met gelijkgestemden ga je dieper in op jouw vragen met betrekking tot profilering. We zorgen voor een goede samenstelling van de groep en stemmen ons programma af op jou. Bij ons op kantoor zorgen we voor een veilige en comfortabele sfeer waarin jij jezelf kunt laten zien. Je kunt anderen vragen om advies en je krijgt tips. We combineren theorie met intervisie en opdrachten. Samen kom je vooruit en krijg je nieuwe inzichten. Tevens heb je je nieuwe netwerk aan tafel! We vragen aan jou om je open te stellen en nieuwsgierig te zijn naar anderen. Dan breng je elkaar verder.

We beginnen met een verdiepende bijeenkomst vooraf om jouw specifieke behoefte en vragen te inventariseren. Én om je te leren kennen. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst vul je drie vragenlijsten in over je persoonlijkheid, drijfveren en rollen in je werk. Je kunt de resultaten van deze inventarisatie in een één op één- gesprek bespreken. De uitkomsten geven, als je dat wilt, concrete handvatten voor jouw profilering. De uitkomsten zijn voor jou persoonlijk.

Tussen de bijeenkomsten door, ontvang je opdrachten. Deze geven verdieping aan de opgedane kennis en inzichten uit de Masterclass. Je brengt tijdens de Masterclass je eigen praktijksituaties in en krijgt daar advies over. Door voorbeelden uit je eigen werk te bespreken, vergroot je je effectiviteit en pas je je inzichten direct toe!

Wat krijg je cadeau?

  • Een heerlijke maaltijd;
  • Nieuwe netwerkcontacten;
  • Verdiepende opdracht voorafgaand aan elke bijeenkomst.

Bekijk onze flyer Masterclass Energie Drijfveren Overtuiging 2021 voor de eerstvolgende mogelijkheid. Het is niet mogelijk om de bijeenkomsten los van elkaar te volgen.

Wil je deelnemen aan de Masterclass van Mentaris? Neem contact met ons op over de mogelijkheden:

Naar Contact Mail direct