Mentaris Loopbaancoaching

Werkgeluk volgens mensen die Mentaris kennen

Wie merkbare persoonlijke ontwikkeling met oprecht persoonlijke aandacht zoekt, moet bij Margot Thomassen van Mentaris zijn. Margot heeft mij begeleid in de versterking van mijn bestuurlijk handelen. Margot stelt je de vragen die je verder helpen. Wie eenmaal bij haar is binnengestapt, gaat beter naar buiten. Ook als de begeleiding is afgerond, staat ze voor je klaar.

 • René Flippo

  Wie merkbare persoonlijke ontwikkeling met oprecht persoonlijke aandacht zoekt, moet bij Margot Thomassen van Mentaris zijn. Margot heeft mij begeleid in de versterking van mijn bestuurlijk handelen. Margot stelt je de vragen die je verder helpen. Wie eenmaal bij haar is binnengestapt, gaat beter naar buiten. Ook als de begeleiding is afgerond, staat ze voor je klaar.

 • Joanne de Ruiter

  Tijdens een congres ontmoette ik Margot Thomassen coach, psycholoog, adviseur, trainer voor hogeropgeleide professionals & zelfstandigen en Eigenaar van Mentaris. Zij inspireerde me met haar verhaal over bewustzijn, werkgeluk, persoonlijke effectiviteit en autonomie. Ik besloot masterclasses te gaan volgen bij Margot en raakte nog meer onder de indruk. Onder de indruk van de bijzondere manier van werken van Margot en haar team die vooral raakt aan je eigen “bijzonderheid” en hoe je deze “bijzonderheid” in stelling kan, mag en moet brengen als het gaat over (werk)geluk en autonomie. Met een calvinistische opvoeding op zak voelt het onbescheiden je talent te omarmen en te benoemen maar feit is dat ik dankzij de sessies bij Margot veel meer inzicht heb gekregen in mijn eigen SWOT’jes en kaders voor geluk in het werk. Toegerust met deze inzichten nam ik ingrijpende beslissingen. Na het overlijden van mijn zowel privé- als zakenpartner besloot ik sinds jaren het sollicitatietraject in te gaan op zoek naar een toffe job. De toegevoegde waarde van het traject bij Mentaris heeft me veel gebracht. Zelfbewust, kwetsbaar maar vooral intrinsiek ben ik op sollicitatiepad gegaan. En de eerste open sollicitatie was raak. Ging niet vanzelf, heb moeten overtuigen, maar zit heerlijk op mijn plek en kan al mijn talenten en competenties inzetten en daarnaast ontwikkel ik me verder en blijf leren. Tja, de aanjager van al deze ontwikkelingen is toch echt Margot Thomassen en het zal je niet verbazen dat ik hier een warm pleidooi houd voor Mentaris en Margot Thomassen als jij op zoek bent naar wat ik gevonden heb: (werk)geluk!

 • Joris de Heer

  Ik heb het voorrecht gehad om Margot tijdens mijn traineeship een jaar lang aan het werk te zien als coach, leidinggevende en mens. Margot heeft de gave om je te helpen bij het vinden van je rol, ‘je Kracht’, of te wel je persoonlijke ‘fabrieksinstellingen’. Waar ben je nou echt goed in én hoe verhoudt dat zich met je passie? Deze elementen weet zij door middel van sterke, pakkende, doelgerichte vragen en werkopdrachten te verduidelijken, zodat deze nieuwe droom een realistische bestemming wordt.

  Het ligt in haar aard én in haar trots om iedereen die bij haar komt, individueel of in teamverband, op deze nieuwe bestemming aan te laten komen. Dit doet ze door je te blijven motiveren, aan te zetten tot actie én door buiten de gestelde kaders te denken. Margot zorgt voor veiligheid en vertrouwen om de volgende stap te zetten.

  Met al het vertrouwen gun, en raad ik iedereen, die op zoek is naar meer werkgeluk, aan met Margot contact op te nemen!

 • Marion Groenendal

  Margot heeft mij het vertrouwen gegeven om zichtbaar te worden met wie ik werkelijk ben en wat ik te bieden heb. Ze daagt me nog steeds uit om nieuwe wegen te ontdekken om mezelf positief te profileren. Ze had precies door waar ik mezelf nog ontkende of tegenwerkte en legde de vinger liefdevol op de juiste plek. Ze heeft een nimmer aflatend vertrouwen in iemands eigen kracht en blijft aanwezig om te motiveren. Ze is betrouwbaar, gedreven en vasthoudend in de te bereiken doelen. Ze was en is er en zag me vanaf een moment waar ik zelf nog niet zichtbaar durfde te zijn. Heerlijk om gezien te worden door jou Margot! Dankbaar

 • Ludy Derksen

  De essentie van Margot, is dat zij in staat is in een oogopslag te zien wat er loos is, dóór te hebben wat belemmert en wat kan vrij maken. Daar zijn weinig woorden voor nodig. Die woorden gebruikt zij vervolgens wel. Om ruimte te scheppen, te ordenen en inzicht te verschaffen, om zelf te ontdekken, te zien en te begrijpen, in interactie. Margot confronteert, zonder te confronteren. Laat de weg zien, zonder de leiden. Op die manier is het voor mij helder geworden wat ik kan in de kern en welke randvoorwaarden essentieel zijn om dat ook te kunnen. En zo weet ik nu wat ik kan en wil en ga ik vooruit. Ik heb nu werk, dat me op het lijf geschreven is, omdat ik heb kunnen overbrengen aan anderen wat ik nu zelf helder zie. De kracht van Margot is te zien in een oogopslag. Dat is uniek, bijzonder en uitzonderlijk. Ik beveel de begeleiding en coaching van Margot aan iedereen aan.

 • Louise Kok

  Ik heb Margot leren kennen als een betrokken, (zelf) kritische, loyale en betrouwbare persoonlijkheid. In het bijzonder heb ik veel respect voor de manier waarop zij haar business genereert en runt. Margot is een optimistisch mens en heeft de prettige eigenschap anderen een goede zet in de juiste richting te geven zonder daarbij belerend te zijn. Ik hecht veel waarde aan ons contact.

 • Ivo Bravenboer

  Margot heeft meerdere malen fantastisch werk geleverd voor onze organisatie bij de werving en selectie van geschikte kandidaten. Haar snelle, doortastende werkwijze en eerlijke no-nonsense mentaliteit zorgen voor resultaat.

 • Caroline van Steenbergen

  Margot is een bijzondere vrouw die altijd optimistisch in het leven staat. Ik heb de eer gehad om nauw met haar samen te mogen werken tijdens verschillende projecten voor opdrachtgevers. Tijdens onze intensieve samenwerking heb ik haar leren kennen als een oprechte, inspirerende en warme persoonlijkheid, die met volle overtuiging een project tot een succesvol einde weet te brengen.

 • Raymont Longayroux

  Margot heeft voor mij een uitstekende persoonlijk profiel gemaakt waardoor ik een goede keus qua opleiding kon maken en daarnaast heeft zij samen met haar collega er voor gezorgd dat ik binnen de toenmalige werkgever een nieuwe functie kon bekleden.

   

 • Paul Schrama

  Margot is een motiverende, actieve en kritische loopbaancoach. Ze stelt de juiste vragen die aanzetten tot denken en creëert op die manier verschillende perspectieven en inzichten. Als loopbaancoach heeft ze mij geholpen mijn wensen op loopbaangebied in kaart te brengen en mijn persoonlijk profiel scherp te krijgen. Dit is zeer waardevol geweest bij het vinden van een passende en uitdagende baan!