Mentaris Loopbaancoaching

WinterWandel-Inspiratiedag XF: bewegen in doen en denken

Praktische informatie

Locatie: Kortekade 13c
Datum: Vrijdag 5 februari 2021
Tijd: 10.45 – 14.00 uur
Investering: € 27,50 (incl. lunch)

MENTARIS tracteert! Wandel met ons mee met onze WinterWandel-Inspiratiedag XF.

We vieren onze professionele verjaardag dit jaar buiten. We nodigen jou en je introducees van harte uit voor de Wandel- en Inspiratiedag XF. Extra groots en Extra Feestelijk!

De Winter-wandeling start vanaf het kantoor van Mentaris. We verzamelen om 10.30u op de Kortekade 13C te Rotterdam. Na een warme ontvangst met thee en heerlijke Italiaanse koffie-met-lekkers, starten we met een inspirerend inzicht uit de positieve psychologie.

Het thema is ‘Zichtbaarheid’. We delen stof tot nadenken uit, tijdens de wandeling. We lopen ruim een uur en onderweg praten we door op het thema. Vanaf verschillende kanten belichten we ‘Zichtbaarheid ‘. Wat moet je doen om zichtbaarder te zijn? Wat gebeurt er bij jezelf als mensen je zien? En hoe merk je jezelf beter op- als je meer zichtbaar wordt in jouw eigen ogen? Na een heerlijke wandeling genieten we van een warme en feestelijke netwerklunch. Je gaat opgefrist en vol inspiratie weer naar huis. Je hebt je introducee en jezelf een middag cadeau gedaan, met energie en creatieve ideeën. Jullie praten erover na!