Mentaris Loopbaancoaching

Masterclass Kracht, Kerntalenten & Zichtbaarheid – Deel 2

Praktische informatie

Locatie: Kortekade 13c
Datum: Donderdag 19 maart 2020
Tijd: 12.30 – 17.00 uur

Wil jij je profileren in werk en jouw zichtbaarheid vergroten? Hoe presenteer je jezelf? Werk aan jouw authentieke pitch. Je bent klaar voor de volgende stap!

De optimale voorbereiding voor jouw volgende stap: we gebruiken de interactie in de groep om te werken aan je profilering. Door de ander te helpen, zet je ook jezelf op scherp. In verschillende werkvormen focus je op jouw persoonlijkheid en authentieke pitch. Mentaris reikt je handvaten aan; jouw netwerk helpt je verder. Het resultaat is groei; je zichtbaarheid neemt toe. Met kracht zet je jouw volgende stap kracht bij.

2e bijeenkomst: Kerntalenten

In welke rol kom jij het beste tot je recht? Wat is de rode draad in je werkervaring? In het tweede deel van de Masterclass ontdek je wat je nodig hebt in werk om jouw talenten optimaal te kunnen inzetten. Je gaat naar huis met zicht op de organisatiecultuur die bij jou past. Je krijgt suggesties voor jouw zoektocht naar werk en je maakt je persoonlijk profiel rond. Open sollicitaties en je elevator pitch volgen hieruit.

Lees hier meer over de Masterclass Kracht, Kerntalenten & Zichtbaarheid.