Mentaris Loopbaancoaching

Zelfbewust werken

Je werk is belangrijk voor je. Je wilt met energie en vertrouwen kunnen werken. Veerkrachtig omgaan met veranderingen en erkenning krijgen voor wat je waard bent. Mentaris ondersteunt je met coaching, training en intervisie. Daardoor wordt groei en ontwikkeling in je werk mogelijk. Je ervaart richting en vertrouwen. Met energie, veerkracht en geluk kun je je werk doen.

Onze coaching sluit aan bij jouw vraagstuk. Je houdt je inzichten vast en door de werkopdrachten zie je snel resultaat van je traject.  Het is aan jou hoeveel je uit de gesprekken bij Mentaris haalt; je bepaalt zelf de diepgang van jouw één op één begeleiding. Je leert handen en voeten te geven aan je ambitie. Bij Mentaris (her)ontdek je jouw talenten. Je neemt elke ervaring mee om nieuwe stappen te kunnen zetten.

Klik op de thema’s en lees hoe we jouw traject op maat maken. Alle thema’s binnen ‘stilstaan’ en ‘vooruit komen’ dragen bij aan jouw succes en werkgeluk. Op de bol ‘begin het traject’ lees je hoe we jouw ontwikkeling in gang zetten. En hoe jouw bewustwording leidt tot groei.

Om vaart in je traject te krijgen, kun je kiezen voor een combinatie van persoonlijke coaching en een groepsbijeenkomst. De Masterclass Energie, Drijfveren en Overtuiging sluit hier het beste bij aan. Dit geeft je de m ogelijkheid om inzichten uit één op één-gesprekken te toetsen bij anderen. Herkenning zorgt voor snelheid in je ontwikkeling. Je wordt op scherp gezet en krijgt de bevestiging dat je op de goede weg bent. We bespreken samen wat de beste aanpak is.

Stilstaan voor meer bewustzijn

Je wilt werken met meer zelfbewustzijn. Om de juiste koers te bepalen is het goed om eerst stil te staan bij wie jij bent als persoon. Waar ben je goed in? Wat zijn jouw talenten en waar zit jouw kracht? Je zelfvertrouwen en energie nemen toe met coaching. Je werkt aan je stabiliteit. Je wordt zelfbewuster en sterker.

Vooruit komen richting werkgeluk

Wanneer de basis is gelegd voor je succesvolle ontwikkeling, ga je verder: Je wilt van waarde zijn. Je wilt meer veerkracht ervaren en resultaten laten zien. Stap voor stap werken we aan meer grip en autonomie. De inzichten die je opdoet, pas je toe in je werk.

Wil je beginnen met loopbaancoaching?

We nodigen je graag uit bij ons op kantoor. Je kunt contact opnemen via onderstaande knop. Bel ons tijdens kantoortijden op (010) 212 58 68 of (06) 290 33 790. Als je zelf investeert in je ontwikkeling en groei, kun je meestal al binnen twee weken bij Mentaris terecht.

Vraag een gesprek aan

Ondersteuning door de belastingdienst

Wist jij dat je jouw investering in loopbaancoaching kunt aftrekken als studiekosten? Ook in 2018  zijn de kosten voor loopbaanadvies (incl. BTW) voor jou als particulier, werkgever en ondernemer aftrekbaar. Voorwaarde is dat het gaat om individuele advisering rond je carrière, psychologische tests of ondersteunende workshops. Belangrijk is het doel: verandering van positie of het optimaliseren van kennis, met het oog op verwerven van inkomen. Van jouw investering in loopbaanadvies bij Mentaris kun je daardoor 30% tot 50% terug krijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.

Ondersteuning vanuit je werkgever

Wil je je werkgever vragen om ondersteuning? Zodat jouw ontwikkeling versneld wordt en er gedragenheid ontstaat aan twee kanten? Dan zoeken we graag van te voren afstemming. Mentaris draagt zorg voor goede communicatie met jou en je werkgever, zodat jij in een goede verstandhouding begeleid wordt. Dit betekent concreet dat we een gesprek inplannen met jou en je werkgever, aan het begin en aan het einde van je traject. Je werkgever wordt tussentijds op de hoogte gehouden van het proces van de coaching; waar we staan en welke resultaten er zijn behaald.

Korte lijnen tussen jou, je werkgever en Mentaris, heeft als opbrengst dat we allen onze verantwoordelijkheid in het proces ervaren: Mentaris geeft aandacht in gesprekken, per email en telefoon. We bereiden alle contactmomenten voor en werken gesprekken uit. Jij gaat aan de slag met wat besproken is, geeft terugkoppeling en zorgt voor draagvlak bij je werkgever. Jouw werkgever voelt zich betrokken bij jou en faciliteert jouw ontwikkeling. De inhoud van de gesprekken blijft uiteraard tussen jou en Mentaris.