Mentaris Loopbaancoaching

Wie zijn wij

Wij zijn Mentaris. Ondernemend Loopbaancoaches met een rotsvast vertrouwen in ieders kwaliteiten. Wij geloven in jouw unieke talenten. Je kunt zelf je lot in eigen hand nemen. In je kracht komen en je loopbaan beïnvloeden. Wij zetten je graag in beweging. Persoonlijke aandacht en een plaats voor ieders belangen staan hierbij voorop.

De knikker van Mentaris staat voor wat we in beweging zetten. Voor wat we transparant en inzichtelijk maken en wat we aan het rollen brengen.

Wil jij deel uitmaken van een onderneming die zich richt op de ontwikkeling van mensen en organisaties? En vind jij het belangrijk om te investeren in je eigen (professionele) groei? Wellicht past ons Traineeship bij jou!

(010) 212 58 68

LinkedIn

Margot Thomassen

Coach / Adviseur / Psycholoog

Directeur / eigenaar

Met mijn gedrevenheid en geloof in mogelijkheden maak ik je bewust van jouw talenten. Met mijn intuïtie en enthousiasme weet ik richting te geven aan jouw behoefte aan ontwikkeling. Organisaties begeleid ik in het optimaliseren van teams. Werkgeluk is het resultaat.

Niki Visbach

Ondernemend Loopbaancoach

Trainee

Mensen ondersteunen in hun ontwikkeling is waar ik energie van krijg. Met interesse in mensen zoek ik naar diepergaand contact. Samen tot de kern komen en van daaruit verder groeien is wat ik wil bereiken!

Traineeship

Ondernemend Loopbaancoach

Open sollicitatie

Wil jij onderdeel zijn van Mentaris? Ben jij zelfbewust en energiek? Wil je jezelf ontwikkelen als mens en je verdiepen in de arbeidsmarkt, coaching en training? Spreekt het ondernemerschap je aan? Doe dan mee met onze TraineeXperience!

Het Mentaris Traineeship

Vacature Traineeship Mentaris