Mentaris Loopbaancoaching

Wandel-en-Inspiratie cyclus

Wil jij graag in beweging komen, in doen en denken? Inspiratie opdoen en bij een netwerklunch nieuwe mensen leren kennen? Wandel met ons mee om de Kralingse Plas!

Door lichamelijk in beweging te komen, zet je ook je hersenen in gang. Met meer zuurstof en een betere doorbloeding ervaar je grotere creativiteit en sneller denken.

Deze inspiratie-wandeling maakt deel uit van een cyclus. Elk kwartaal combineren we een inspiratie sessie met een wandeling van anderhalf uur. Steeds hebben we een ander thema. Dit thema is een preview op de aankomende Mentaris nieuwsbrief. Je wordt uitgenodigd een introducé(e) mee te nemen en samen met anderen als eerste dit thema uit te diepen en inspiratie op te doen.

Tijdens een bijeenkomst wordt je uitgenodigd om:

  • Letterlijk en figuurlijk in beweging komen – want bewegen zet lichaam en geest in gang;
  • Elkaar en jezelf beter leren kennen – omdat je tot inzicht komt tijdens het lopen;
  • Energie en inspiratie te ervaren – vanwege de combinatie van doen en denken.

Dát krijg je cadeau op de MENTARIS Inspiratie-dag in combinatie met een heerlijke netwerklunch. Hierbij maak je contact met jezelf en de andere deelnemers, we diepen het thema uit en raken geïnspireerd door met elkaar onze visie te delen.

Blijf je brein en lichaam stimuleren door de inspiratie-wandelingen. De Wandel-en-Inspiratie cyclus bevat vier wandelingen. Je stapt in wanneer het jou uitkomt en doorloopt één of méér inspiratie-wandelingen.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze eerstvolgende Inspiratie-dag!

Wandel- en Inspiratiedag XF, thema ‘Zichtbaarheid’, op vrijdag 5 februari 2021

Naar Trainingen en events

Of word een vaste wandelaar en loop mee met de gehele Wandel-en-Inspiratie cyclus!