Mentaris Loopbaancoaching

Krachtig solliciteren

Jouw werk is belangrijk. Je wilt doen waar je goed in bent én er energie van krijgen. Om op de juiste plek terecht te komen, wil je vertrouwen op je talenten. Bij Mentaris vergroot je je kansen door persoonlijke coaching. Je bepaalt zelf de diepgang van jouw één op één begeleiding bij Mentaris. Onze aanpak sluit altijd aan bij jouw vraagstuk. Wat we bespreken en wat je thuis opvolgt, zorgt ervoor dat je je inzichten vasthoudt. Dankzij werkopdrachten zie je sneller resultaat van je coaching.

Je wil in je werk van toegevoegde waarde zijn voor je team of voor je opdrachtgever. Weten wat je te bieden hebt en dit met zelfvertrouwen en overtuiging kunnen overbrengen. Mentaris ondersteunt jou in het maken van keuzes die bij jóu passen. Zodat je met energie, veerkracht en geluk je werk kunt doen. Klik op de thema’s en lees hoe we jouw traject op maat maken. Alle thema’s binnen ‘stilstaan’ en ‘vooruit komen’ dragen bij aan jouw succes en werkgeluk. Op de bol ‘begin je traject’ lees je meer over het in gang zetten van jouw ontwikkeling. En over hoe jouw bewustwording leidt tot krachtig solliciteren.

Om vaart in je traject te krijgen, kun je een combinatie kiezen van persoonlijke coaching en een groepsbijeenkomst. Herkenning bij anderen zorgt voor snelheid in je traject. Je krijgt richting en het vertrouwen dat je op de goede weg bent. We bespreken samen wat de beste aanpak is. De Masterclass Kracht, Kerntalenten en Zichtbaarheid sluit het beste aan wanneer je ander werk wilt. Ook voor wie al enige werkervaring heeft, is deze Masterclass een goede keuze. Als aanvulling erop kun je de Eéndaagse Masterclass Presenteren en Profileren volgen in 2020. Hierbij leg je jezelf in één dag vast op beeld. Je verwoordt je kwaliteiten in één minuut en krijgt een unieke afgemonteerde opname met haarscherp beeld en geluid.

Stilstaan voor meer bewustzijn

Je wilt zo snel mogelijk stappen zetten. Om de juiste richting te bepalen is het goed om eerst stil te staan bij wie jij bent als persoon. Waar ben je goed in? Wat zijn jouw talenten en waar zit jouw kracht? Je zelfvertrouwen en energie nemen toe met coaching. Je wordt zelfbewuster en sterker.

Vooruit komen richting werkgeluk

Wanneer de basis is gelegd voor je succesvolle positionering, ga je verder: Je wilt zichtbaar zijn. Je wilt beter vindbaar zijn en meer kans maken op een passende baan. Je ondervindt de kracht van netwerken, online en offline. De arbeidsmarkt is bekend terrein voor je. Na het doorlopen van je traject, kun je vooruit. Je bent vastbesloten meer werkgeluk te vinden.

Wil je beginnen?

We nodigen je graag uit bij ons op kantoor. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande knop of bel ons op (010) 212 58 68 of op (06) 290 33 790. Als je zelf investeert in je ontwikkeling en groei, kun je meestal binnen twee weken bij Mentaris terecht.

Vraag een gesprek aan

Ondersteuning door de Belastingdienst

Wist jij dat je jouw investering in loopbaancoaching kunt aftrekken als studiekosten? Alleen nog in 2020 zijn de kosten voor loopbaanadvies (incl. BTW) voor jou als particulier, werkgever en ondernemer aftrekbaar. Voorwaarde is dat het gaat om individuele advisering rond je carrière, psychologische tests of ondersteunende workshops. Belangrijk is het doel: verandering van positie of het optimaliseren van kennis, met het oog op verwerven van inkomen. Van jouw investering in loopbaanadvies bij Mentaris kun je daardoor 30% tot 50% terug krijgen bij je aangifte inkomstenbelasting.

Ondersteuning vanuit je werkgever

Wil je je werkgever vragen om ondersteuning bij het vinden van je nieuwe baan? Dan zoeken we graag van te voren afstemming. Mentaris draagt zorg voor goede communicatie met jou en je werkgever, zodat jij in een goede verstandhouding een nieuwe stap kunt maken. Dit betekent concreet dat we een gesprek inplannen met jou en je werkgever, aan het begin en aan het einde van je traject. Je werkgever wordt tussentijds op de hoogte gehouden van het proces van de coaching; waar we staan en welke resultaten er zijn behaald.

Korte lijnen tussen jou, je werkgever en Mentaris, heeft als opbrengst dat we allen onze verantwoordelijkheid in het proces ervaren: Mentaris geeft aandacht in gesprekken, per email en telefoon. We bereiden alle contactmomenten voor en werken gesprekken uit. Jij gaat aan de slag met wat besproken is, geeft terugkoppeling en zorgt voor draagvlak bij je werkgever. Jouw werkgever voelt zich betrokken bij jou en faciliteert jou bij het maken van je volgende stap. De inhoud van de gesprekken blijft uiteraard tussen jou en Mentaris.