Mentaris Loopbaancoaching

Voor wie is het Traineeship passend?

Van Trainees wordt verwacht dat zij goed kunnen omgaan met de dynamiek van het werk; elke dag is onderhevig aan verandering. Er wordt veel energie van je gevraagd. Het Traineeship kan om die reden ook niet uitgevoerd worden náást een studie. Werken bij Mentaris betekent dat je moet kunnen anticiperen op de alledaagse bedrijfsvoering die de onderneming met zich meebrengt. Het abstractieniveau, de dynamiek en de snelheid van schakelen vragen dan ook om academisch niveau.

De projecten die Mentaris uitvoert, vragen doorlopend aandacht. Onderdeel zijn van een onderneming, vraagt dan ook om fulltime toewijding. Je krijgt een vaste onkostenvergoeding per maand.

Waar kom ik terecht na het Traineeship?

Uiteraard werken we na afloop van je Traineeship samen toe naar een nieuwe plek buiten Mentaris. Ook in deze fase heb je er profijt van dat je begeleid wordt door een LoopbaanCoachingsbureau.

Waar kwamen anderen terecht?

  • Consultant bij Deloitte
  • Opleidingsadviseur bij ASR- verzekeringen
  • Projectleider Employability bij Intelligence Group
  • Trainer bij Schouten en Nelissen
  • Zelfstandig coach
  • Projectleider new business bij Mijnstudent

Na het Traineeship bestaat de kans dat je als onderaannemer aan de slag gaat. Dit betekent dat je als zelfstandig ondernemer wordt gevraagd samen te werken met de eigenaar van Mentaris aan bepaalde projecten.

Ben je geïnteresseerd?

Onze werving van Trainees is continue. We staan altijd open voor mensen die geïnteresseerd zijn in het Traineeship van Mentaris. We vragen je om te komen praten over de mogelijkheden. Er bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan onze TalentenTafel of aan de TraineeChallenge. Middels deze evenementen laten we mogelijke Trainees en kandidaten kennismaken met LoopbaanCoaching en onze manier van werken. Een mooie kans om te toetsen of we een match zouden kunnen zijn!

Kom jij aan tafel? Mail ons wanneer je interesse hebt; margot.thomassen@mentaris.nl Zou je je telefoonnummer in de mail willen vermelden? We kunnen dan alvast telefonisch kennismaken. Dat versnelt het proces!