Mentaris Loopbaancoaching

TraineeChallenge

Om nieuwe collega’s te vinden en te verbinden aan Mentaris, organiseren wij regelmatig een TraineeChallenge. In deze bijeenkomst leer je de coaches van Mentaris kennen, maak je kennis met ons Traineeship en ontdek je of onze organisatie bij je past. We willen jou uiteraard ook leren kennen en we ervaren of er een klik ontstaat. Tijdens de TraineeChallenge zit je naast Margot als oprichter en eventuele Trainees, met meerdere kandidaten aan tafel. We zorgen voor een veilige sfeer waarin iedereen zichzelf durft te openen. Deelnemen aan onze Challenge vraagt van jou nieuwsgierigheid en oprechte interesse in de ander, energie, bewustzijn, abstractievermogen en een open houding.

Hoe ziet de TraineeChallenge van Mentaris eruit?

In deze bijeenkomst behandelen we aspecten van ons werk. Aan de hand van vragen en stellingen die centraal staan in de coachingstrajecten van kandidaten, leer je ons werkproces, de diepgang en vraagstelling kennen. We toetsen of de complexiteit van ons werk bij jou past. We kijken of je mee kunt komen in onze klantgerichte aanpak, waarin we ethiek en commercie laten samenvallen. Daarnaast bespreken we een casus die een kijkje geeft in onze alledaagse praktijk. We behandelen vragen waar coachingskandidaten mee komen, welke belangen er in verschillende vraagstukken bestaan en hoe je een traject uitzet. Ook willen we graag van jou weten wat jij te bieden hebt aan Mentaris, aan coachingskandidaten en onze opdrachtgevers.

Wanneer we samen besluiten dat het Traineeship passend is, vragen we je aan tafel. We bekijken wanneer je zou kunnen starten. We toetsen jou als kandidaat op je energie, abstractievermogen, bewustzijnsniveau, stabiliteit en oog voor commercie. We kunnen er ook voor kiezen om je op een andere manier te steunen in jouw loopbaan. We kijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Wil je weten wat het Mentaris Traineeship inhoudt?

Lees hier

Wil je weten wanneer de eerstvolgende TraineeChallenge plaatsvindt?

Naar Trainingen en events