Mentaris Loopbaancoaching

Mentaris TraineeXperience

Praktische informatie

Locatie: Kortekade 13 C, Rotterdam
Datum: Donderdag 7 november 2019
Tijd: 12:30 – 16:00
Investering: € 25,- inclusief lunch

Wil je je persoonlijke ontwikkeling versnellen? Groeien in het vak van coach, trainer of adviseur? En ben je benieuwd of het ondernemerschap bij je past? Kom dan naar onze TraineeXperience om kennis te maken met Mentaris en het Traineeship!

Wat houdt het Mentaris Traineeship in?

Overweeg je een jaar waarin je een snelle ontwikkeling doormaakt op het gebied van ondernemen, coachen, acquisitie en trainen? Dan is dit de perfecte kans voor jou!

Lees hier meer over het Mentaris Traineeship

Voor wie is deze TraineeXperience bedoeld?

De TraineeXperience is een oriënterende bijeenkomst bij Mentaris, speciaal bedoeld voor iedereen met interesse in het Traineeship tot Ondernemend Loopbaancoach. We hechten waarde aan een zorgvuldige kennismaking vooraf. Tijdens het uitdagende programma van deze middag leer je Mentaris en haar medewerkers beter kennen. Naast een ontmoeting zetten we je ook aan het werk. Tijdens deze interactieve kennismaking ontdekken we samen of het Traineeship bij je past.

Hoe ziet de TraineeXperience eruit?

We starten met een heerlijke lunch bij ons op kantoor. Tijdens deze lunch maken we al kennis met elkaar en leer je Mentaris kennen. Ook willen we graag weten wie jij bent en wat je wilt. Door middel van een allesomvattende casus dagen we je uit mee te denken over de aanpak. Wat is jouw kijk op het vraagstuk? Hoe laat jij jezelf zien? Je neemt een kijkje in het werkveld van loopbaancoach en ondernemer. Wat kom jij brengen? Na afloop laat je ons weten of je daadwerkelijk wilt solliciteren en maken we vervolgafspraken om je te ondersteunen in je volgende stap!

We beantwoorden graag je vragen: bel naar (010) 212 58 68 en meld je aan per mail: margot.thomassen@mentaris.nl.